fbpx

Om oss

Varför Nordic C-Management
är rätt ekonomibyrå
för ditt företag.

Varför Nordic C-Management är rätt ekonomibyrå för ditt företag

Nordic C-Management är en ekonomibyrå som grundades 2012. Vi är ett internationellt företag och vår verksamhet växer ständigt, både inom- och utanför Sveriges gränser. Vi har redan utökat våra kontor till sju orter i Finland och vi har just nu två stycken kontor i Sverige samt kontor i Estland, Norge, Ukraina och Bulgarien. 

Våra värderingar omfattar såväl hög kvalitet som verifierad sakkunnighet samt den kapacitet som vi har vunnit från lång och praktisk erfarenhet. Våra kunders framgång är alltid vår främsta prioritet vilket samtidigt har inneburit det säkraste beviset på våran egen framgång. Alla våra kunder, stora som små, är lika viktiga för oss! 

Vi arbetar proaktivt och agerar alltid vid behov för att undvika större problem. Vi är väl förtrogna inom samtliga förekommande områden samt deras särskillnader och vet hur vi ska förse ditt företag med rätt lösningar för olika situationer. För att säkerställa den kvalitet som vi tillgodoser så investerar vi regelbundet i personalutbildning, kvalitetsverktyg, modern programvara samt i entusiastiska medarbetare.

Personlig service

Vår främsta prioritet är individuell- och kundorienterad service. Vi erbjuder alltid en personlig konsult till våra klienter då vi med ett personligt engagemang kan garantera högsta kvalitet på våra tjänster. 

Vi ser alltid våra kunder som partners och vi vill självklart se till att utveckla våra kunders verksamheter. Hos Nordic C-Management är vår ledning och våra ägare alltid lika tillgängliga och delaktiga i sitt dagliga arbete som våra konsulter. Hos oss får du ett personligt engagemang samtidigt som du erhåller samtliga förmåner med att jobba med en stabil, modern och väl beprövad ekonomibyrå.

Auktoriserad ekonomibyrå

Nordic C-Management är en ekonomibyrå auktoriserad av Ekonomiadministrationsförbundet i Finland. Auktoriseringen garanterar att vi arbetar enligt överenskomna standarder och att våra system och förfaranden uppfyller satta kriterier. Vi ser också till att vår personals kompetens och utbildning är uppdaterad samt uppfyller de minimikrav som fastställts av Ekonomiadministrationsförbundet i Finland.

Vårt nätverk

Vi vill ge dig bästa möjliga service, och vill därför erbjuda dig att ta del utav vårt breda nätverk. Vårt nätverk gör det möjligt för oss att tillgodose våra kunder med hjälp och råd inom många olika affärsområden. Vi kan hjälpa dig med bland annat värderingar och juridiska frågor. Vi har de bästa kontakterna för att se till att du får tillgång till de bästa experterna inom området.

50>

redovisnings-
experter

800+

kunder

14

kontor över hela världen

Vill du höra mer om oss?
Kontakta oss och låt oss lära känna varandra bättre!

    Vill du höra mer om oss? Kontakta oss och låt oss lära känna varandra bättre!

      [textarea* your-message placeholder " Hej! Jag skulle vilja veta mer om Nordic C-Managements tjänster!"*]